Parker, Grønne anlæg & Legepladser

Et frirum for alle

Nordsjællands Park & Vej har ansvaret for udvikling og drift af parker, haver, grønne anlæg og legepladser.

Blandt kommunernes mange parker er der et grønt frirum for snart sagt enhver smag. Det spænder fra den historiske have omkring Marienlyst Slot over Dronning Ingrids Anlæg i Fredensborg til alle de større og mindre parkanlæg borgerne kan opleve i deres nærområde.

Nordsjællands Park & Vej stiler mod at kunne levere en oplevelse af veldrevne parkanlæg, der fremstår rene og pæne og i overensstemmelse med servicemålet for det enkelte område. Områderne skal være sikre at færdes i, derfor foretager vi løbende risikovurderinger af store træer i parker og anlæg. Vi beskærer og fælder træer, når det er nødvendigt, men vi planter også nye træer, så der er en konstant fornyelse af beplantningerne.

De offentlige legepladser skal være sikre at færdes på for de yngste borgere, hvorfor vi har årlige legepladstilsyn ved certificeret legepladsinspektør.

Tilladelse til anvendelse af kommunale arealer til større arrangementer skal indhentes hos den kommune, hvor arealet er beliggende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *