Idrætsanlæg

nspv idræt anlæg tennis

Kommunale idrætsanlæg

Nordsjællands Park & Vej vedligeholder de kommunale idrætsforeningers baner året rundt. NSPV har et tæt samarbejde med foreningerne, så banerne og anlæggene står klar, når de skal bruges.

NSPV varetager blandt andet de store anlæg på Fredensborg Stadion, Karsemosegård, Karlebo Stadion og Humlebæk Stadion. Vi opererer ud fra udarbejdede plejeplaner med klipning, gødskning, eftersåning, vertikalskæring, vertidræning og opstregning. Klubbaner klippes normalt ugentligt, mens skolebaner klippes lidt sjældnere.

Vi tilser desuden Fredensborg Kommunes tennisanlæg med blandet andet opstartsklargøring og efterårsklargøring, udskiftning af net og inventar, tromling og fejning samt reparation af større huller i banerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.