Værksted

fejemaskine nspv værksted mekaniker kommune nordsjælland park vej

Værksted, eftersyn og vedligehold af materiel

Hos Nordsjællands Park & Vej (NSPV) har vi vores eget værksted med erfarne og dygtige mekanikere. Med vores store materielpark har vi brug for en gnidningsfri drift og løbende vedligehold af vores maskiner. Ved at have et stærkt, kompetent hold af mekanikere i huset, kan vi sikre en effektiv drift og sørge for længere levetid på vores mange maskiner. 

Meget af vores materiel kører året rundt, blandt andet vores traktorer. På værkstedet kan vi omstille vores traktorer til græsklippere om sommeren og til saltere og sneryddere om vinteren. Ved at have et værksted i huset, kan vi få serviceret vores materiel hurtigt og nå at reparere slidt materiel inden det skal i brug. 

NSPVs værksted har blandt andet ansvaret for at:

  • Anskaffe små og store maskiner
  • Udføre løbende eftersyn af materiel
  • Forsikre maskiner og materiel
  • Sælge materiel, som ikke længere kan betale sig at reparere på