Citizen på din smartphone, tablet eller hjemmecomputer

Med hjemmesiden Citizen kan du anmelde huller i vejen, vippende fortovsfliser, fyldte eller ødelagte skraldespande, beplantning der er til gene for færdslen og meget mere.

Link: Citizen 

Vi gennemgår alle tip og prioriterer dem i forhold til de øvrige opgaver. Det er Nordsjællands Park og Vej, der behandler dit tip efter det er afsendt.

Som en offentlig myndighed er Nordsjællands Park og Vej underlagt EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), som sikrer borgeres ret til beskyttelse af persondata. Når Nordsjællands Park og Vej modtager henvendelser, kan det være nødvendigt at videresende persondata til andre myndigheder for at løse den pågældende sag

OBS
Der vil ligeledes udkomme en App til iPhone og Android. Appen er under udvikling. Der vil blive annonceret når den er tilgængelig i Appstore og Google Play Butik.

Giv et tip app-en er lukket ned pr. 1/4-23 og kan ikke længere bruges til indmelding hos NSPV.
I forbindelse med IT-konverteringen til det nye system har der desværre været store udfordringer og vi har derfor ikke mulighed for at tilgå tips fra før 1. april 2023. Vi beklager ulejligheden og henviser til at I lægger opgaven ind i vores nye system Citizen som beskrevet ovenfor

 

Belysning varetages ikke af Nordsjællands Park og Vej

I Fredensborg Kommune varetages gadebelysningen af Trafikafdelingen i Fredensborg Kommune.
Fejlmelding og nærmere info her

I Helsingør Kommune varetages gadebelysningen af Helsingør Forsyning og Center for By, Land og Vand i Helsingør Kommune.
Fejlmelding og nærmere info her