Veje, Stier & Fortove

belægning arbejde vej brosten gravko nspv

Vedligehold og anlæg af veje, stier og fortove

NSPV sørger for belægning og reparationsarbejde af veje, stier og fortove

Vores arbejdsområder inden for veje, stier og fortov omfatter blandt andet asfaltering, flise- og brolægningsarbejde samt ukrudtsbekæmpelse. Vi sørger for at kommunernes infrastruktur holdes sikker for de trafikkerende – i særdeleshed ved trafikale forhold tæt på skoler og andre institutioner. Ved juletid er vi desuden ansvarlige for opsætning af julebelysningen i Helsingør bymidte.

Vi vedligeholder og opsætter skilte samt foretager mindre afmærkningsopgaver på kørebaner. NSPV står desuden for udskiftning, tømning og vedligehold af kommunernes vejbrønde, herunder brøndsugning samt græsklipning og oprensning af grøfte.

Gravetilladelser og råden over vej skal indhentes hos den pågældende kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.